مقایسه و بررسی کامیونت ام فور با کامیونت جک

ام-فور-3
14 اردیبهشت 1402
08:38

فهرست مطالب

مقدمه

امروزه به دلیل تنوع زیاد کامیونت ها در بازار خودروهای سنگین کشور انتخاب خودرو را برای رانندگان عزیز اندکی دشوار کرده است تیم تحلیل و بررسی شرکت دیزلیران در این مقاله به مقایسه کامل کامیونت جک و کامیونت جدید الوند نیوفیس یا ام فور به صورت کامل می پردازد تا مشتریان و رانندگان بتوانند با مشاهده این تحلیل و بررسی بهترین انتخاب را داشته باشند.

در ابتدا باید بگوییم که کامیونت های جک در کشور ایران از قدمت بسیار بیشتری برخوردار می باشد ولی کامیونت های ام فور به تازگی وارد بازار خودروهای سنگین کشور ایران شده است.

ولی باید عرض کنیم که کامیونت الوند نیو فیس(ام فور) از محصولات بسیار مدرن این روزها می باشد و در همین مدت کم ورود به بازار توانسته توجه مشتریان و رانندگان را به خود جلب کند.

دو برند پر طرفدار و بزرگ جک و  فوتون یا الوند نیو فیس در کشور ایران دارای طرفدارن بسیاری می باشند ولی با این حال باز تصمیم گیری برای خرید این 2 برند کامیونت کمی دشوار شده است.

کامیونت های ام فور در واقع محصول  شرکت خودروسازی به نام سایپا دیزل  می باشد که به تازگی از کامیونت های دیما رونمایی کرده است.

ما در این مقاله از دیزلیران  سعی کردیم تا پاسخ کاملی به پرسش: آیا کامیونت جک بخریم یا کامیونت ام فور ؟؟ بدهیم همچنین در ادامه مقاله این دو کامیونت پر طرفدار در بازار خودروهای نیمه سنگین ایران از لحاظ موتور ، گیربکس،سیستم سوخت ،سیستم تعلیق،سیستم کلاچ ،سیستم تعلیق ،سیستم فرمان و قیمت  مقایسه خواهیم کرد با ما همراه باشید.

1-معرفی کامیونت الوند ام فور (نیوفیس)

در ابتدا به معرفی کامیونت الوند می پردازیم ،این محصول از کمپانی بزرگ کامیونت الوند محصول شرکت سایپا دیزل از خودروسازی سایپا می باشد این شرکت از قطعات خارجی مثل موتور آمریکایی کامینزوگیربکس آلمانیZF در تولید کامیونت الوند استفاده کرده است که از آزمایشات جاده ای بسیار سربلند بیرون آمده است و همچنین با اضافه کردن آپشن های جدید و سیستم جی پی اس توانسته رضایت بسیاری از عزیزان را در بر داشته باشد . کامیونت الوند در تن های: ) ۵.۶ در  کلاس خوابدار و بدون خواب( و الوند ۸ تن موجود است و یه نکته ای دیگر این است که از الوند بنام فوتون هم یاد میکنند.

البته باید بگوییم که کامیونت الوند ام فور یا الوند نیوفیس به تازگی توسط شرکت سایپا دیزل رونمایی شده است و نسخه ی اپدیت شده کامیونت های الوند می باشد.

2-معرفی کامیونت جک

این شرکت در سال ۱۹۶۴ شروع به تولید کرد و جز برترین برند های خودرو سازی در چین به شمار می آید به همین علت از جک موتورز به عنوان پدیده یاد می کنند این شرکت علاوه بر محصولات کامیونت در زمینه های دیگر خودروسازی مشعول به فعالیت می باشد.

یکی از ویژگی های خوب که باعث محبوب بودن این شرکت شده این است که با شرکت های آمریکایی که قطعات آمریکایی تولید میکنند همکاری میکند ، محصولات این شرکت در برند جک از سری محصولات N باتوجه به شرایط آب و هوایی و جادهای و موقعیت کاری رانندگان گرامی از جمله : جک ۶ تن ۸ تن ۹ تن است که توسط شرکت ایرانی آرین دیزل که نماینده رسمی جک موتورز است در ایران مونتاژ و عرضه میشود.

از کاربری های کامیونت جک میتوان به عنوان :یخچال دار ،مسقف فلزی ؛مسقف چادری باری بغل باز شو و باری چوبی مسقف فلزی و مسقف فلزی ایزوله معرفی کرد.

3-مقایسه کامیونت الوند ام فور با  کامیونت جک بر اساس موتور

اگر بخواهیم کامیونت الوند ام فور و کامیونت جک را از لحاظ موتوری مورد بررسی قرار بدیم در ابتدا  باید بگوییم که موتور استفاده شده در کامیونت  الوند ام فور  از نوع CUMMINS ISF 3.8 S 5154 می باشد که محصول پر طرفدار آمریکایی می باشد که از قدرت و کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشد که امروز روی بیشتر کامیونت های موجود قرار گرفته است.

همچنین موتور کامیونت الوند دارای استاندارد آلایندگی Euro 5 می باشد.

موتور کامیونت  الوند ام فور  155 اسب بخار  بوده که مجهز به سیتم سوخت رسانی Common Rail + SCR می باشد که در سوخت رسانی به این خودرو کمک بسیاری کرده می باشد.

همچنین موتور کامیونت الوند ام فور مانند سایر یا بیشتر موتور های دیگر موجود روی کامیونت ها 4 سیلندر می باشد.

خب نوبت به بررسی موتور کامیونت جک می رسد موتور استفاده شده در کامیونت جک نیز مانند کامیونت دیما  مدل cummins می باشد که دارای استاندارد آلایندگی EEV+ EURO V می باشد که مزیت خوبی برای این کامیونت به شمار می آید.

حجم موتور کامیونت جک 4 لیتر می باشد که می توان گفت کامیونت دیما و کامیونت جک از یک حجم موتور برخوردار می باشند و مشابه یکدیگر می باشد.

همچنین موتور کامیونت دیما از نوع 4 سیلندر خطی می باشدو  سیستم سوخت رسانی کامیونت جک از نوع انژکتور- کانال مشترک می باشد که وظیفه ی سوخت رسانی این کامیونت را بر عهده دارد.

4-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت  جک بر اساس گیربکس و جعبه دنده

وظیفه گیربکس یا جعبه دنده این است که بین سرعت و نیرو تعادل ایجاد میکند و همچنین وظیفه دارد در سربالایی ها نیرو لازمه را تامین کند و در مسیر های جاده ای هموار بدون فراز و نشیب سرعت زیادی را ایجاد کند.

گیربکس ها در کامیونت ها و یا سایر خودروهای دیگر نقش بسیار مهمی دارند که قدرت را به چرخ ها منتقل می کند گیربکس کامیونت الوند ام فور  مدل ZF 6S558 می باشد که دارای 6 دنده جلو و یک دنده عقب می باشد.

نوع گیربکس یا جعبه دنده ای که برند جک به کار برده مدل LC6T550Bمی باشد که دارای ۶ تا دنده سرعتی و ۱ دنده عقب میباشد به صورت دستی است و کنترل آن هیدرولیک است. نکته جالب این قسمت برندی که استفاده شده برند ریکاردو که جک استفاده کرده محصولی از کشور انگلستان می باشد که برای این خودرو ها ی دیزلی بهتر است

5-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت جک بر اساس سیستم سوخت

در مورد سیستم سوخت رسانی باید بگوییم که جنس منبع گازوئیل کامیونت الوند نیو فیس یا ام فور  از نوع  آلومینیومی  با ظرفیت 200 لیتر می باشد همچنین دارای یک عدد مخزن ادبلو با ظرفیت 17 لیتر می باشد.

سیستم سوخت کامیونت جک از جنس آلومینیومی و مخزن ۲۱۰ لیتری می باشد بر اساس این بررسی میتوان گفت سیستم سوخت کامیونت جک نسبت ب ایسوزو از نظر جنس مخزن بهتر است و ظرفیت بیشتری دارد

6-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت جک بر اساس سیستم ترمز

سیستم ترمز کامیونت الوند نیو فیس از نوع دیسکی دو مداره مستقل بادی مجهز به ABS+AEBS+LDWS+FCWS می باشد.

اگر بخواهیم به سیستم ترمز جک نیز اشاره ای کنیم باید بگوییم که سیستم ترمزجک  از نوع دو مدار مجزا و مستقل بادی در نوع جلو دیسکی و عقب کاسه ای می باشد و Esc//Ebs/Abs حداکثر بازده را دارد.

7-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت جک بر اساس سیستم تعلیق یا فنر بندی

سیستم تعلیق کامیونت الوند ام فور از نوع فنر پارابولیک 3 لایه و در محور عقب از نوع فنر تخت چند لایه 7+6 می باشد  و اگر بخواهیم به سیستم تعلیق کامیونت جک نیز اشاره ای کنیم باید عرض کنیم که سیستم تعلیق کامیونت جک نوع فنر بندی کامیونت جک جلو و عقب فنر چند لایه شمشی به همراه کمک فنر تلسکوپی می باشد.

8-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت جک بر اساس کلاچ

وظیفه کلاچ این است که موقع تعویض دنده یا متوقف کردن خودرو ؛ موتور خودرو خاموش نشود و موقعی که موتور روشن باشد ماشین خود بخود حرکت نکند.

سیستم کلاچ کامیونت الوند  از نوع تک صفحه ای با عمل کننده هیدرولیکی با کنترل بادی با عملکرد کابلی می باشد  همچنین سیستم کلاچ کامیونت جک از نوع تک صفحه ای خشک با عمل کننده هیدرولیکی متصل است.

در واقع می توان گفت بیشتر کامیونت های موجود در بازار خودورهای سنگین از سیستم ترمز های مشابه برخوردار می باشد.

9-مقایسه کامیونت الوند ام فور با کامیونت جک  بر اساس فرمان

سیستم فرمان کامیونت  الوند ام فور  از نوع ساچمه گردان هیدرولیکی می باشد ونوع فرمان کامیونت جک ساچمه گردان هیدرولیکی می باشد ‌که در اصل از یک سیستم فرمان بهره مند می باشند.

10-مزایا و معایب کامیونت الوند ام فور و کامیونت جک

در این قسمت به بررسی معایب و مزایا کامیونت الوند ام فور و کامیونت جک می پردازیم با تیم تحلیل و بررسی شرکت دیزلیران همراه باشید.

اگر بخواهیم به معایب و مزایا کامیونت های الوند ام فور اشاره ای کنیم باید بگوییم که موتور به کار رفته در این کامیونت CUMMINS ISF 3.8. S 5154، توان موتور 155 اسب بخار در 2600 دور در دقیقه، حداکثر گشتاور 500 نیوتن متر در 1200-1900 دور در دقیقه، 4 سیلندر با حجم مجموع سیلندرها 3.8 لیتر می باشد.

به این دلیل که ما با توجه به تجارب شخصی رانندگان از معایب محصولات حرف می زنیم و این کامیونت همچنان در مرحله رونمایی قرار دارد و بدست مصرف کنندگان نرسیده، نمیتوانیم به شما از معایب آن بگوییم و در آینده نزدیک حتما شما را در اینباره مطلع خواهیم کرد.

خب نوبت به بررسی موتور کامیونت جک می رسد موتور استفاده شده در کامیونت جک نیز مانند کامیونت دیما  مدل cummins می باشد که دارای استاندارد آلایندگی EEV+ EURO V می باشد که مزیت خوبی برای این کامیونت به شمار می آید.

حجم موتور کامیونت جک 4 لیتر می باشد که می توان گفت کامیونت دیما و کامیونت جک از یک حجم موتور برخوردار می باشند و مشابه یکدیگر می باشد.

همچنین موتور کامیونت  جک از نوع 4 سیلندر خطی می باشدو  سیستم سوخت رسانی کامیونت جک از نوع انژکتور- کانال مشترک می باشد که وظیفه ی سوخت رسانی این کامیونت را بر عهده دارد.

11-قیمت کامیونت الوند ام فور و کامیونت جک

در این فسمت به بررسی قیمت کامیونت الوند ام فور  و کامیونت جک خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

در حال حاضر شرک سایپا دیزل قیمتی را برای کامیونت فوتون ام فور در نظر نگرفته است اما متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر ، مرتبط با این موضوع میتوانند با کارشناسان دیزلیران تماس حاصل فرمایید.

همچنین اگر بخواهیم به قیمت کامیونت های جک نیز اشاره ای کنیم باید عرض کنیم که قیمت جک 8.2 تن در حال حاضر در بازار متغیر می‌باشد، کامیونت 8.2 تن دست دوم و کارکرده را با قیمت یک میلیارد و چهارصد در بازار موجود است. کامیونت صفر این مدل حدودا دو میلیارد و پنجاه است قیمت های اعلام شده به صورت تقریبی بیان شده، برای استعلام قیمت دقیق این مدل کامیونت جک با مشاوران و کارشناسان فروش دیزلیران تماس بگیرید و از مشاوره رایگان شرکت بهره‌مند شوید؛ با دیزلیران خرید آسانی را تجربه کنید.

نکته ی مهم:قیمت های اعلام شده در قسمت بالا در تاریخ انتشار مقاله بوده و با توجه به نواسانات قیمت بازار خودورهای سنگین کشور باید برای استعلام قیمت با کارشناسان فروش دیزلیران همراه باشید.

12-نتیجه گیری

به انتهای مقایسه کامیونت  الوندام فور  و کامیونت جک رسیدیم تقریبا می توان گفت هر دو این کامیونت ها از کیفیت و طرفدارن منحصر به فرد خود برخوردار می باشند  و نمی توان گفت که تقریبا کدام یک بهترمی باشد .

بیشترین تفاوت این 2 کامیونت قدمت حضور در بازار خودورهای سنگین کشور ایارن می باشد که کامیونت های جک از قدمت بیشتر و کامیونت های  الوند ام فور  از قدمت کم تری برخوردارمی باشند.

شما می توانید تمام موارد بالا از جمله مسائل موتور ، گیربکس،سیستم سوخت ،سیستم تعلیق،سیستم کلاچ ،سیستم تعلیق ،سیستم فرمان ،قیمت را مورد بررسی قرار داده و بهترین انتخاب را داشته باشید.

ام فور 8 تن
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 13 میانگین: 4]

برای اطلاع از شرایط خرید نقدی و اقساطی انواع کامیون ، کشنده ، کامیونت با شماره زیر تماس بگیرید کارشناسان ما ساعت 8:00 الی 18:00 آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *