خرید و بررسی مشخصات کامیونت دند

دند-min

بررسی کامیونت دند 5.2 تن

در این مقاله از دیزلیران راجع‌به کامیونت دند 5.2 تن  اطلاعاتی را در اختیار شما کاربران عزیز قرار خواهیم داد تا انتهای این مطلب با ما باشید.

دومین برند ملی در تولید خودروهای سنگین و نیمه سنگین بعد از برند آمیکو، برند دند می‌باشد. شرکت آذر اتصال فعالیت خودش را با قطعه سازی آغاز کرده است. از سال ۱۳۸۸ مونتاژ کامیونت F را برای شرکت زامیاد انجام داد که در سال ۹۱ آن را به پایان رسانید. بعد از آن شرکت تصمیم به تولید کامیونت گرفت که مدل دند را بومی سازی کرد؛  نام این کامیونت برگرفته از کوه دند در تبریز می‌باشد.

این محصول در کلاس بدون خواب طراحی و تولید شده است که مشخصات فنی و تجهیزات این کامیونت را در جدولی در همین صفحه برای شما عزیزان به نمایش گذاشته ایم‌.

خرید اقساطی کامیونت دند 5.2 تن

با توجه به شرایط بازار مردم به سمت خرید اقساطی کامیونت گرایش پیدا کرده‌اند. شرکت دیزلیران یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه فروش اقساط و انواع لیزینگ می‌باشد. که شما با خیال آسوده می‌توانید از آنها خرید نمایید، برای با خبر شدن از شرایط اقساطی، وام و انواع لیزینگ این شرکت با واحد پشتیبانی این تیم تماس حاصل فرمایید.

قیمت روز کامیونت دند 5.2 تن

قیمت کامیونت دند در بازار آزاد در تاریخ 10 اسفند 1401 ، 870.000.000 تومان اعلام شده است، قیمت اعلامی تقریبی می‌باشد‌. برای استعلام قیمت دقیق و بروز با کارشناسان فروش مجموعه دیزلیران تماس حاصل فرمایید.

کامیونت دند

مزایا و معایب کامیونت دند 5.2 تن

کامیونت دند مجوز 8 کاربری مختلف را اخذ نموده است که شامل: یخچال، مسقف فلزی، مسقف چادری، سه طرف بازشو، کمپرسی، جرثقیل، حمل زباله، تانکر سوخت

اکسل و شاسی این خودرو مشابه ایسوزو طراحی شده است. موتور و گیربکس مدل FAW روی این محصول تعبیه شده است. توان موتور آن 63 اسب بخار با گشتاوری 220 نیوتن متر، با حجم موتور 2450 سی‌سی، 4 سیلندر می‌باشد.

این خودرو بیشتر مناسب جابه‌جایی در داخل شهر است و با عرض کمی که دارد برای عبور و مرور جاده‌های درون شهری بسیار مناسب می‌باشد. با تناژ پایینی که دارد در رسته کامیونت قرار گرفته و از درآمد در حد خاور برخوردار می‌باشد‌.

یکی از معایب این خودرو نداشتن کابین خوابدار است که رانندگی برای مسافت‌های طولانی را برای راننده دشوار می‌کند. بازار خوبی هم در ایران ندارد، گیربکس و موتور فاو برای این خودرو مناسب نمی‌باشد زیرا در صورتی که بار زیادی حمل کند خیلی زود به تعمیر نیازمند می‌شود‌. گیربکس و موتور فاو روی نیسان به خوبی پاسخ می‌دهد چون بار کمتری را نسبت به کامیونت دند جابه‌جا می‌کند.

رقبای کامیونت دند در جاده‌های ایران

 کامیونت دند از سال 1395 وارد جاده‌های ترانزیتی کشور شده است و رقبایی که برای این کامیونت می‌توان نام برد شامل خودرو آمیکو 5.2 تن از شرکت آذر موتور و نیسان ZF می‌باشد.

low
تبریک عید 2
موبایل
بنر دیزل چک
تبریک عید 2

نوشته های مرتبط

خانه