مقایسه و بررسی کامیونت جک با کامیونت آمیکو

کامیونت جک و آمیکو
14 اردیبهشت 1402
10:06

فهرست مطالب

مقدمه

با توجه به گسترش حمل و نقل  زمینی و تولیدات انواع  کامیونت ها  شاهد تنوع  زیادی  در بازار خودرو های دیزلی شده ایم  همچنین از طرفی  دیگر وجود مشکلات اقتصادی و افزایش روز به روز قیمت ها موجب میشود که   در انتخاب خود کمی اقتصادی و با توجه به نیاز خود  هوشمندانه تر خرید کنیم  از این رو عواملی  مانند بودجه   ، شرایط شغلی ، مسافت کاری و نیاز کاربری کامیونت  را باید مد نظر داشته باشید.

همچنین  تحقیقات ‌در انتخاب یک کامیونت بسیار تاثیر گذار است . ممکن است شخصی کامیونت برند مشهوری را مدنظر داشته باشد اما بودجه ی خرید آن را نداشته باشد و کامیونت دیگری متناسب با بودجه ی آن شخص باشد زیرا توان قدرت مردم با افزایش قیمت ها کاهش پیدا می کند هدف از این مقاله مقایسه ی دو کامیونت جک و کامیونت آمیکو است  و همچنین کمک به انتخاب بهتر برای شما عزیزان می باشد .

از این رو تیم تحقیقاتی دیزلیران به مقایسه و بررسی هر یک از مشخصات فنی کامیونت جک و کامیونت آمیکو پرداخته است و شما عزیزان با مطالعه ی این مقاله حتما به نتیجه ی خوبی خواهید رسید.

پس اگر در انتخاب کامیونت جک یا کامیونت آمیکو تردید دارید و می خواهید با توجه به نیاز شغلی خود بهترین انتخاب را داشته باشید  ما را تا انتهای مقاله همراهی فرمایید

معرفی کامیونت جک

کامیونت جک محصول کمپانی بزرگ چینی بنام جک موتورز می باشد  و کامیونت جک در ایران توسط آرین دیزل عرضه و مونتاژ می شود . محصولات سری جک در تناژ خواب دار ۶ تن ۸ تن و ۹ تن می باشد .

کمپانی جک موتورز در سال ۱۹۶۴شروع به فعالیت کرد این شرکت جز برترین کمپانی های خودرو سازی چین محسوب می شود و این کمپانی با شرکت های تولید قطعات آمریکایی همکاری می کند.

از قطعات آمریکایی مثل موتور کامینز و قطعات آلمانی مثل گیربکس ZF در تولیدات خود استفاده می کند که این امر موجب افزایش محبوبیت این کمپانی شده است .

این شرکت به دلیل استفاده از قطعات با کیفیت در تولیدات خود توانست بازار کشور های آسیایی را بدست بیاورد و در چین از جک موتورز به عنوان پدیده  یاد می‌کنند.

آرین دیزل نماینده ی رسمی جک موتورز در ایران می باشد ، کامیونت جک توسط آرین دیزل در بازار مونتاژ و عرضه می شود و خط مشی این شرکت جلب  رضایت مشتریان می باشد .

معرفی کامیونت آمیکو

آمیکوشرکت آمیکو در سال ۱۳۶۸ در جلفا تاسیس شد  ، این شرکت زیر مجموعه ی شرکت ارس خودرو می باشد .

دارای ۵۵ نمایندگی خدمات پس از فروش در سطح کشور می باشد پس مشکلی از لحاظ تامین قطعه وجود نخواهد داشت.

این شرکت در تولید محصولات خود از برند های اروپایی و آمریکایی استفاده کرده است و اولین خودروی صفر کیلومتر در ایران را روانه بازار کرده است و توانست گواهی ۸۸ گانه استاندارد های آلایندگی را برای محصولات دیزلی و دو گانه سوز خود کسب کند و محصولات خود را از نظر کیفیت و استاندارد آلایندگی در زمره شرکت های اروپایی قرار دهد و برای شرکت های دیگر نیز مجوز استاندارد آلایندگی صادر  میکند همچنین کامیونت آمیکو را در تناژ ۵.۲۰۰ و ۶ تن تولید کرده است آمیکو ۵ تن را در سال ۹۳ شروع به تولید شد منتها در سال ۹۷ روانه بازار شد و این تولید بسیار موفقیت آمیز بوده است.

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم موتور

موتور ماشین عامل تولید کننده ی نیرو برای حرکت می باشد . چیزی که باعث جذابیت کامیونت جک شده است موتور آمریکایی کامینز با مدل   Cummins ISF3.8s5154 می باشد و حداکثر آلایندگی EURO 5 EVV  را به کار برده است .

توان موتور کامیونت جک ۱۵۴ اسب بخار در ۲۶۰۰  دقیقه در دور های پایین را ارائه می دهد که باعث صرفه جویی در مصرف سوخت می‌شود  و گشتاور آن نیز ۵۰۰ نیوتن می باشد که بسیار مطلوب است .

حجم موتور کامیونت جک ۳۷۶۰ سی سی  می باشد و دارای سیستم سوخت کامان ریل Common Rail + DOC + SCR می باشد . می باشد . در مقابل توان موتور کامیونت آمیکو ۹۲ اسب بخار با گشتاور ۲۲۰ نیوتن می باشد که نسبت به کامیونت جک از توان و گشتاور کمتری برخوردار است . استاندارد آلایندگی کامیونت آمیکو      EURO 3می باشد   که آلایندگی کمتری نیز در مقایسه با کامیونت جک دارد. همچنین  کامیونت آمیکو دارای ۴ سیلندر گازوئیل سوز می باشد و حجم موتور آن ۲۷۷۱  سی سی می باشد که حجم موتوری کمتری در مقایسه با کامیونت جک دارد .

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس گیربکس یا جعبه دنده

گیربکس درواقع  انتقال دهنده ی  نیروی موتور به چرخ ها محسوب میشود و به وسیله ی جعبه دنده تعیین می کند که ماشین با چه سرعتی حرکت کند . گیربکس کامیونت جک  مدل  JAC LC6T540B  که مخصوص جک می باشد  و دارای ۶ دنده جلو و یک دنده عقب می باشد و این گیربکس  محصول  ریکاردو انگلستان می باشد که بسیار مناسب این خودروی دیزلی است.

گیربکس کامیونت آمیکو  مدل سنگرونیزه مکانیکی می باشد که دارای جعبه دنده ی ۵ دنده جلو و یک دنده عقب می باشد .

در مقایسه ی گیربکس کامیونت جک و آمیکو پی می بریم که گیربکس کامیونت جک بسیار قوی تر از گیربکس کامیونت آمیکو می باشد .

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم سوخت

این سیستم سوخت  بهینه شده ی لازم را با هوا مخلوط کرده و به موتور ماشین می رساند  سیستم سوخت رسانی کامیونت جک از جنس آلومینیومی و مخزن ۲۱۰ لیتری می باشد که از ظرفیت  خوبی برخوردار است. سیستم سوخت کامیونت آمیکو ۸۵ لیتری با مصرف سوخت ۱۲ لیتری می باشد .

در این مقایسه پی می بریم که ظرفیت سیستم سوخت کامیونت جک بیشتر از کامیونت آمیکو می باشد و  این مزیتی برای کامیونت جک محسوب می شود زیرا در مسافت های طولانی و برون شهری نیاز راننده به جایگاه سوخت گیری کمتر می شود .

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم ترمز

سیستم ترمز وظیفه دارد ماشین را در هر سرعتی که هست متوقف کند و علاوه بر این تعادل خودرو در جاده های سراشیبی را حفظ میکند و در توقف های کوتاه مانند نیش ترمز نیز موثر می باشد و با آمدن تکنولوژی ترمز ها مجهز تر شدند . نوع ترمز کامیونت جک جلو دیسکی  و عقب کاسه ای می باشد  و سیستم ترمز آن دارای دو مدار مستقل پنوماتیک است  و عملکرد ترمز کامیونت جک ABS/EBS/ESC می باشد .

ABS همان ترمز ضد قفل است زمانی که راننده پدال ترمز را فشار دهد سیستم ضد قفل وارد عمل میشود که مانع از قفل شدن چرخ های ماشین میشود.

EBS این سیستم باعث میشود در جاده های لغزنده  زمانیکه شما پدال ترمز را فشار می دهید زودتر ماشین توقف کند ولی در ماشین هایی که این سیستم وجود ندارد زمانیکه راننده ترمز را فشار دهد کمی طول میکشد تا چرخ ها متوقف شوند.

ESC  این سیستم مانع از انحراف خودرو خارج از مسیر خود میشود سیستم پایداری خودرو است. و نوع ترمز به کار رفته در کامیونت آمیکو کاسه ای وکیوم و سیستم آن نیز دو مداره  هیدرولیکی می باشد.

همچنین دارای عملکرد ABSسیستم ضد قفل ، ترمز خفه کن لوله اگزوز می باشد . که در این مقایسه متوجه می شویم آپشن های ترمز کامیونت جک بیشتر از کامیونت آمیکو می باشد ‌و پیشرفته تر است ‌.

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم تعلیق یا فنر بندی

سیستم تعلیق یا فنر بندی بخش مهمی در راحتی راننده و سرنشینان محسوب می شود زیرا باعث گردیده نوسانات حاصل از حرکت کامیونت ها بر سطوح ناهموار مثل دست انداز ها  به اتاق و  شاسی ماشین و متعلقات آن وارد نشود و فنر بندی در اینکه بگوییم اتاق کم صدا هست تاثیر دارد .

سیستم فنر بندی کامیونت جک در قسمت  جلو و عقب فنر چند لایه شمشی به همراه کمک فنر تلسکوپی  است و تعداد لایه  فنرهای جلو و عقب ۸+۷/۶  می باشد و بسیار مناسب می باشد ‌. همچنین سیستم تعلیق کامیونت آمیکو در دو مدار جلو و عقب هر دو از نوع فنر تخت فولادی پارابولیک همراه کمک فنر تلسکوپی با موج گیر می باشد .

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم کلاچ

کلاچ وسیله ی انتقال نیرو است و واسطه ی بین گیربکس و موتوری باشد که نیرو حرکت را می‌تواند قطع یا وصل کند  و برای تعویض دنده و خلاص شدن دنده نیز  کاربر دارد . کلاچ کامیونت جک از نوع تک صفحه ای خشک با دیافراگمی فنری  می باشد و عملکرد  آن  پنوماتیک و هیدرولیکی  دارد که مدرن می باشد .

کلاچ کامیونت آمیکو در تناژ ۵ و ۶ تن تک صفحه ای خشک دیافراگمی با عملکرد فقط  هیدرولیکی می باشد.

مقایسه کامیونت جک با کامیونت آمیکو بر اساس سیستم فرمان

سیستم فرمان کامیونت جک از نوع ساچمه گردان هیدرولیکی می باشد و سیستم فرمان کامیونت آمیکو نیز  از نوع هیدرولیکی است .

مزایا و معایب کامیونت جک و کامیونت آمیکو

هر کامیونت علاوه بر مزایا دارای معایبی نیز می باشد که در نظر گرفتن هریک از  مزایا و معایب در انتخاب بهتر بسیار اهمیت دارد.

مزایای کامیونت جک از مزایای کامیونت جک این است که این مدل کامیونت در کلاس خواب دار طراحی شده است و با توجه به قابلیت‌های بالا و استحکام این کامیونت، استهلاک پایین نسبت به مدل‌های دیگر کامیونت و قیمت مناسب با توجه مشخصات فنی فوق‌العاده دارای طرفداران زیادی در سطح کشور می باشد  همچنین دارای کابین بزرگتر نسبت به کامیونت های رقیب دارد و اتاق بی سر و صدا و آرام نسبت به هم نوعان خود دارد  و کیفیت قطعات داخلی اتاق بسیار عالی می‌باشد .

کامیونت جک دارای گیربکس سرعتی اختصاصی خود جک می باشد که بسیار مناسب است  موتور کامیونت جک  آمریکایی کامینز با استاندارد یورو ۵ با قدرت موتور ۱۵۴ اسب بخار می باشد .

معایب کامیونت جک در مورد معایب کامیونت جک در مقابل کامیونت فاو میتوان به نداشتن کروز کنترل کامیونت جک در مدل های پایین تر از ۹۴ جک اشاره کرد یعنی از سال ۹۴ به بعد برای کامیونت جک کروز کنترل قرار دادند . مزایای کامیونت آمیکو آمیکو ۵ تن با قدرت موتور ۹۲ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۲۰ نیوتن متر و استاندارد آلایندگی یورو ۲ و ۴ سیلندر خطی مجهز به توربو شارژر با ظرفیت ۲۷۷۱ سی‌سی است. دارای سیستم سوخت با ظرفیت حجم ۸۵ لیتری و مصرف سوخت ۱۲ لیتر است.

یکی از مزایای کامیونت آمیکو ۵ تن استهلاک پایین و قیمت مناسب است که در شرایط اقتصادی فعلی میتواند پیشنهاد خوبی برای کسانی باشد که با بودجه کم میخواهند صاحب یک خودروی تجاری برای کسب درآمد شوند.

این خودرو یک ماشین درون شهری می‌باشد و در سفرهای بین شهری مشکلی را برای رانندگان به وجود نخواهند آورد. از تجهیزات دیگر کامیونت آمیکو میتوان به این موارد که  کابین این کامیونت از جنس فولاد بوده و دارای ظرفیت سرنشین ،دونفره است و سیستم تهویه، شیشه بالابر برقی  همچنین سیستم کولر و سیستم صوتی با پخش رادیو و سی دی اشاره کرد.

معایب کامیونت آمیکو بعد از گفتن مزایا کامیونت آمیکو نوبت به معایب آن میرسد موتور این کامیونت دارای توان پایین و ضعیف ،سیستم کلاچ تک صفحه ای و خشک معمولی و سیستم ترمز معمولی مناسب مسافت های طولانی و سفرهای برون شهری نیست.

توجه داشته باشید : کامیونت امیکو ۶ تن به علت نبود مشتری تولیدش متوقف شد و خریداران این کامیونت ۶ تن تغییر کاربری دادند چون استهلاک بالایی داشت و مجبور بودند یک سوم در آمد خودشان را صرف استهلاک کنند .

قیمت کامیونت ایسوزو و کامیونت جک

قیمت کامیونت جک قیمت  کامیونت جک   با توجه به اینکه صفر یا کارکرده آن را میخواهید خریداری کنید متفاوت است همچنین بر اساس اینکه کدام تناژ آن را می خواهید فرق می کند ولی  قیمت این کامیونت از  حدودا یک میلیارد و دویست تومان شروع میشود تا  حدودا دو میلیارد و دویست تومن  ادامه دارد . قیمت آمیکو ۵ تن بین 870.000.000   تا  920.000.000 میلیون تومان میباشد اما بدلیل نوسانات بازار داخلی برای اطلاع دقیق از قیمت ها با تیم دیزلیران تماس حاصل نمایید .

همچنین باتوجه به شرایط و مشکلات اقتصادی دیزلیران شرایط اقساطی نیز برای مشتریان خود در نظر گرفته است برای آگاهی از قیمت های بروز و شرایطی ها با کارشناسان دیزلیران تماس بگیرید و همچنین می توانید برای آگاهی از ثبت نامی  ها و پیش. فروش های جدید اخبار این وب سایت را مشاهده کنید .

توجه داشته باشید قیمت های ذکر شده در زمان نوشتن مقاله می باشد د در زمان های دیگر ممکن است متفاوت باشد .

نتیجه گیری به یک جمع بندی کلی در مورد مقایسه ی کامیونت جک با کامیونت آمیکو رسیدیم . موتور کامیونت جک از توان  و گشتاور بیشتری نسبت به کامیونت آمیکو بر خوردار است همچنین سیستم ترمز کامیونت جک پیشرفته تر از  سیستم ترمز کامیونت آمیکو می باشد .

همچنین کامیونت جک  با مخزن سوخت ۲۱۰ لیتری در مقابل مخزن سوخت ۸۵ لیتری کامیونت آمیکو برتری دارد زیرا برای مسافت های طولانی و برون شهری نیاز راننده به سوخت گیری کمتر می‌شود.

تا اینجا متوجه شدیم کامیونت جک نسبت به کامیونت آمیکو برای مقاصد برون شهری و مسافت های طولانی مناسب تر است .

همچنین کامیونت جک در مدل های زیر ۹۴ کروز کنترل ندارد و اگر کروز کنترل برای شما بسیار اهمیت دارد می توانید مدل های بالای سال ۹۴ را خریداری فرمایید . همچنین کامیونت آمیکو قیمت پایین تری دارد که در شرایط اقتصادی فعلی میتواند پیشنهاد خوبی برای کسانی باشد که با بودجه کم میخواهند صاحب یک خودروی تجاری برای کسب درآمد شوند  و خریداران زیادی نیز دارد .

هرچند این کامیونت بیشتر برای مسافت درون شهری مناسب است اما در مسافت های برون شهری مشکلی ایجاد نمی‌کند. توجه داشته باشید هدف از این مقایسه تنها مقایسه دو کامیونت باهم است  زیرا  شما رانندگان عزیز باتوجه به شرایط شغلی  و مسافت کاری و همچنین  بودجه ی خود می توانید بهترین انتخاب را داشته باشید . از اینکه تا پایان مطالب همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم .

باتوجه به موارد ذکر شده در مورد کامیونت ها باید بگوییم درست است که کامیونت الوند از لحاظ موتوری دارای توان بیشتری می باشد و یا مخزن سوخت آن ۲۰۰ لیتری می باشد ولی ممکن است شخصی شغلش حمل ونقل محصولات لبنی در داخل شهر باشد و احتیاج به مخزن سوخت زیاد نداشته باشد و همان مخزن سوخت ۱۲۰ لیتری کامیونت فاو برایش مکفی باشد.

ولی شخصی که شغلش حمل و نقل بین شهری می باشد و بیشتر در جاده است مخزن سوخت بیشتر برایش مهم است زیرا نیاز ب سوخت گیری آن کمتر میشود. سایر مشخصات و تجهیزات کامیونت الوند و کامیونت فاو در جدول های زیر آورده شده است همچنین برای مشاوره کامل با مجموعه دیزلیران در تماس باشید.

آمیکو 6 تن
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 1]

برای اطلاع از شرایط خرید نقدی و اقساطی انواع کامیون ، کشنده ، کامیونت با شماره زیر تماس بگیرید کارشناسان ما ساعت 8:00 الی 18:00 آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *