گازوئیل معضل جدید کامیونداران + افغان ها گازوئیل بیشتری دریافت می کنند!!!

گازوئیل معضل جدید کامیونداران + افغان ها گازوئیل بیشتری دریافت می کنند!!!
13 اردیبهشت 1403
10:43

فهرست مطالب

به نقل از تین نیوز نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران کشور اظهار کرد: در حالی که محدودیت‌هایی برای دریافت سوخت توسط رانندگان کامیون روز به روز افزایش می‌یابد، رانندگان افغان در ایران به راحتی می‌توانند سوخت دریافت کنند و می‌توانیم اثبات کنیم که میزان سوخت دریافتی آن‌ها بیشتر از رانندگان ایرانی است و با استفاده از مخازن جاسازی شده، به راحتی می‌توانند از راننده ایرانی بیشتری سوخت دریافت کنند.

سید جلال موسوی درباره اعتراض‌های اخیر برخی از کامیونداران اظهار کرد: اعتراضات اخیر کامیونداران به صورت محدود و خودجوش بوده و جزئیات دقیق آن را نمی‌دانم. این اعتراضات به صورت هماهنگ با صنف و تشکلات صورت نگرفته است، اما آنچه که واضح است، این است که موضوع اصلی این اعتراضات و نارضایتی‌ها مربوط به مسئله سوخت است.

همچنین بخوانید!! هشدار کلاهبرداری جدید بنزینی+ مراقب کارت سوخت خود باشید!

اعتراض کامیونداران به سهمیه بندی سوخت

موسوی تاکید کرد: هرچند من از اعتراضات و اعتصابات مخالف هستم، اما باید توجه داشت که اعلام اعتراضات توسط کامیونداران و رانندگان کامیون از طریق کانال‌های رسمی به نتیجه‌ای نرسیده است و مذاکرات با مسئولین نتیجه‌ای نداشته است. نباید به هر راننده‌ای که اعتراض می‌کند، برچسب اراذل و ضد انقلاب زده شود.

نایب رییس کانون انجمن‌های صنفی کامیونداران کشور اعلام کرد که از سال گذشته به دنبال افزایش کرایه حمل بار و حق توقف بوده‌اند، اما به هیچ نتیجه‌ای نرسیده‌اند. او اظهار کرد: “می‌گویند با افزایش کرایه حمل و افزایش دستمزد، تورم بالا می‌رود، اما آیا افزایش جزئی کرایه حمل بار و دستمزد راننده چقدر بر روی تورم تاثیر دارد؟ عامل مهم و تأثیرگذار در افزایش نرخ تورم، نرخ دلار است که همواره در حال افزایش بوده و نه افزایش جزئی دستمزد راننده کامیون.”

دلیل اعتراض رانندگان به سهمیه سوخت

موسوی با اشاره به افزایش هزینه‌های رانندگان ادامه داد: در اردیبهشت ماه سال گذشته، یک جفت لاستیک را با قیمت 24 میلیون و 500 هزار تومان خریدیم، اما در همان سال در اسفند ماه، قیمت همان لاستیک به 32 میلیون و 800 هزار تومان افزایش یافت. این در حالی است که نرخ کرایه نه تنها افزایش پیدا نکرد، بلکه با کاهش بار، کمتر هم شد.

وی با بیان اینکه از همان دو سال گذشته که پایه سوخت 2000 لیتر را قطع کردند، اعتراض و گلایه‌های رانندگان شروع شد، اظهار داشت: با قطع پایه سوخت، میزان ارایه سوخت را پیمایش اعلام کردند اما تردد پرت رانندگان را محاسبه نکردند. برای مثال، در مسیر حمل بار از اراک به تهران، بارگیری انجام می‌شود، اما سمنان در بارنامه ثبت نمی‌شود و این مسیر برای راننده محاسبه نمی‌شود و میزان سوخت مصرفی در این مسیر در پیمایش لحاظ نمی‌شود.

نایب رییس کانونهای صنفی کامیونداران کشور با تأکید بر اینکه رانندگان کامیون‌ها گازوییل فروش و قاچاقچی سوخت نیستند، اظهار کرد: “پیشنهاد برگشت به پایه سوخت را ارائه داده‌ایم و اگر راننده‌ای این پایه را تا انتهای ماه مصرف نکرد، آن را باطل کنند. اما می‌گویند رانندگان بقیه را می‌فروشند، اما این ادعا صحت ندارد. مگر چند راننده گازوییل می‌فروشند که باعث افزایش قاچاق سوخت می‌شود. چرا به جای این موضوع،جلوی قاچاق سیستم یافته سوخت را نمی‌گیرند؟”

موسوی افزود: در حالی که هر روز سوخت رانندگان کامیون ایرانی محدود می‌شود، رانندگان افغانستانی در ایران به راحتی سوخت دریافت می‌کنند و می‌توانیم این را ثابت کنیم که میزان دریافت سوخت آنها بیشتر از رانندگان ایرانی است و با جاسازی مخازن سوخت از راننده ایرانی، به راحتی سوخت بیشتری دریافت می‌کنند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 11 میانگین: 3.6]

برای اطلاع از شرایط خرید نقدی و اقساطی انواع کامیون ، کشنده ، کامیونت با شماره زیر تماس بگیرید کارشناسان ما ساعت 8:00 الی 18:00 آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

13 دیدگاه در “گازوئیل معضل جدید کامیونداران + افغان ها گازوئیل بیشتری دریافت می کنند!!!

  1. رضا مولایی گفت:

    باسلام
    راننده گان افغانی هرطرف شاسی ماشیناشون دوتا باک گازوئیل به حجم ۶۰۰۰لیتربستن که میان ایران پرمیکنن من حتی خودم به چشم دیدم مسیر بم به بندرعباس میبرن میفروشن وکسی هم کاری نداره لطفاً به این موضوع رسیدگی فرمایید

  2. رضا مولایی گفت:

    باسلام
    در مورد کرایه ها انصافاً نرخ خیلی پایینه.الان دوساله کرایه ها تغییری نکرده ولی همه چی قیمت رفته بالا از لوازم یدکی ولاستیک وروغن تاغیره. یعنی فقط کرایه راننده باعث تورم میشه پس اینهمه لوازم وغیره گرون شده تاوانشو راننده باید بده مگه راننده چه گناهی کرده کاش خودتون میومدین پیش راننده یه ماه باهاش کارمیکردید تا دخل وخرج ماشین حساب وکتابش دستتون میومد تامی دیدید تهش هیچی واسه صاحب ماشین نمیمونه حتی باید قرض هم بگیره واسه حل مشگلش.

  3. ناشناس گفت:

    کاردادیدافغانیا‌گازوئیل ‌رانندگی‌بدیداونها‌ماه‌هم‌برای‌جنگ‌کردن‌درجهبه‌‌برای‌خاک‌ایران‌‌‌به‌این‌این‌میگن‌مملکت‌شده‌هم‌سحت‌افغانستان کجا‌اسکندر باج‌ازدریاگیرکواولادن‌رستم‌تمامن ‌دلیر

    1. سید علی گفت:

      عرض ادب
      والا انصافا در حق ما رانندگان کامیون که چرخنده چرخ اقتصاد کشور هستیم متاسفانه ظلم زیادی داره میشه چه از بابت کرایه حمل که واقعا نسبت به خرج و لوازم پایین تر هست وچه از بابت سوخت ماهیانه گازایل که واقعا یه مشکل اساسی شده برامون.لطفا عاجزانه از مسولین محترم تقاضای رسیدگی و پایه مال نشدن حق وحقوق این قشر زحمت کش وگرامی خواهانیم.

    2. ناشناس گفت:

      سلام ، تمام گازوئیل ایران به پاکستان قاچاق میشه اگه مقامات عالی سری به مرز کلگان و سراوان بزنن یک دره ای هست بنام کلگان خدا شاهده که به چشم خودم دیدم پاکستانی ها مخصوصا اقوام بلوچ قبلا با حیوان قاطر میبردن الان با موتورهای هندا ۲۰۰ س س ، قبول کنید که میلیونها لیتر رو به یک شب قاچاق میکنن هر موتور ۱۲۰ لیتر رو حمل میکنه حالا حسابش نا پیداست که چ تعداد موتور میان و میرن موقع که به اون دره کلگان برید نیسان آبی ها رو ببینید با دبه های چهل لیتره میگید شاید دیگه گازوئیلی به ایران باقی نمونده من فقط یک شب و به شما گفتم.

  4. راننده سرگردان گفت:

    کو گوش شنوا
    آنچه به جایی نرسد فریاد است فریاد
    آقایان مسعول یه گوش چشمی به رانندگان زحمت کش که چرخ های اقتصاد مملکت را به حرکت در می‌آورند بیاندازند که واقعا حال وروز خوبی نداریم

  5. رحیم گفت:

    بخدا خیلی وضع خراب چرا اینکارارو میکنید با مرد اصلا شارژ نمیکنن با ۴۰۰چه کاری میشه کرد والا نمیتونیم همون بار خودمون جابه جا کنیم چه برس کرایه بزنیم در دلمون کجا بگیم

  6. هادی h, askari mmm@ocm گفت:

    سلام هادی هستم بن خدا قوت راننده های خودور سنگین

  7. احسان گفت:

    با عرض سلام و احترام.
    رانندگان کامیون های این کشور را درک کنید رانندگانی که شب و روز برای ی لقمه نون در جاده ها هستند لایق بهترین خدمات هستند نه اینکه با ایجاد مشکلات ، نبود سوخت ، گرانی کالاها و قیمت پایین کرایه ها باعث ایجاد استرس و نگرانی در این قشر زحمت کش جامعه شد . مسئولین لطفاً رسیدگی کنین.

  8. محمد مهدی هراتی زاده گفت:

    سلام جناب آقای موسوی دوست گرامی قبلا همکار و امروز اداری باید بیایید جاده و ببینید اگر خرید و فروش سوخت نباشد کسی به مناطق شرق و جنوب شرقی و مرزهای کشور تردد نخواهد داشت (تانکر قیر، کپسول گاز ، کمپرس کلینگر و سنگ آهن و فولاد..) چون تا سقف پنجاه درصد دریافتی در این مسیر بعنوان نرخ حمل بجای اینکه روی بارنامه بنشیند رفته داخل باکها و جعبه بغل لیتری متوسط پنج تا نه هزار تومان از شمال تا مرکز کشور خریداری می کنند و متوسط بیست هزار تومان بشکه ای حدود چهار تا بیش از پنج میلیون میفروشند که برای دو باک و جعبه بغل از هزار لیتر پنج بشکه فراتر می رود ۲۰/۲۵ میلیون.
    اتفاقی نیست عموم کامیونهای فعال در مسیر مرز پاکستان و سواحل جنوب فقط در مناطق مرزی سهمیه سوخت ماهیانه را در چند سفر روزانه مصرف می کنند و داخل کشور آزاد می خرند و اتفاقا همگی کم مصرف هستند .
    باور کنید نمی دانیم چه کنیم به شهر نی سواران نی سواری کنیم یا فکر مسیر چابهار… مرزها را از سر بدر نماییم.
    از شما بعید است، سهمیه سوخت مازاد هم هست باید در مدیریت پیمایش و کاربری ناوگان و سوخت صرفه جویی شده و انجام خدمات خارج از حوزه حمایت از خدمات عمومی کاری کرد تا این روابط اصلاح و تعدیل گردد.
    رقابت در بستر قانون و منافع ملی و مردمی نه راهکارهای جبرانی سوء.
    بله کاربری و پیمایش ناوگان پر مصرف در مسافتهای طولانی که مصرف زیاد سوخت تعیین کننده است یک انتخاب حاکمیتی می باشد .
    هرچه سرمایه گذاری جدید برای ناوگان کم مصرف با بهره وری بالاتر و نوسازی شکل گرفته منافع آن رفته در شبکه قاچاق.
    همسویی سازمان حمل و نقل برای تخصیص سوخت بیشتر و هم افزایی تشکلها با آن برای پوشانیدن ضعف های سازمانی است تا کماکان سوخت وسیله امرار معاش تجارت قاچاق راننده گردد نه تعدیل و توازن نرخ حمل واقعی.
    ابتداء جلو قاچاق بگیرند و بعد مصرف بی رویه، در واقع کاربری و پیمایش منطقی گرد این مفهوم رقابت سالم و سازنده است.
    پیشنهاد من حذف سوخت پارانه ای برای محمولات دولتی و پرداخت سی درصد قیمت آزاد این سوخت به کرایه راننده تا راننده بتواند محمولات خارج از موضوع حمایت دولتی را حمل نماید و کرایه بالاتر بگیرد و با سوخت صرفه جویی شده این محمولات را حمل کند یعنی در واقع سوخت ذخیره در کارت برای محمولات خاص حمل کند و دیگر کسی به قیمت نیم بهاء و کمتر از آن سوخت مازاد را به شبکه قاچاق نفروشد
    برخی می خواهند با کامیون جفت پر مصرف روزی هزار کیلومتر پیمایش داشته باشند در حالیکه باید کامیون مناسب اینکار بگیرند یا بروند در مسیر کوتاه و کارهای کم پیمایش. ممنون

  9. سید رضامیرزایی گفت:

    سلام ساماندهی سوخت فقط وفقط باهماهنگی راننده میتواند سر وسامان بگیرد راننده است که متواند اظهار نماید که چقدر متواند کار کند وس
    وخت دریافت کند ودر پایان ماه اضافه سوخت را به شرکت تحویل دهد وجایزه بگیرد وشرکت نفت هم باهمین دریافت سوخت اضافه وصادرات ان متواند جلو دلال بازی سوخت رابگیرد

  10. ناشناس گفت:

    اگه مسولین به فکر جیب خودشون نباشند وقاچاق سوخت سازمان یافته درکارنباشد،،،باید سوخت به قیمت واقعی جهانی عرضه شود ودرمقابل درامد حاصله به عموم مردم پرداخت شود،،،

  11. سینا گفت:

    سلام من یک راننده ماشین سنگین هستم بخدا من با 400لیتر اونم یه بنز قدیمی چکار کنم خدا هیچ مردی روشرمنده زن بچه اش نکنه مسئولی که بدون در نظر گرفتن شرایط تصمیم میگیری بیا از نزدیک شرایط ما رانندگان ببین بعد تصمیم بگیر واقعا به اندازه یک راننده افغانی برا ما ارزش قائل شوید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *