فولکس واگن LT 45 اولین خودرو سنگین این شرکت آلمانی

فولکس واگن LT
15 اردیبهشت 1403
22:39

فهرست مطالب

اولین نسل فولکس واگن های LT در سال 1975 ساخته و وارد بازار شدند. کابین این خودرو هنوز هم در برخی از جاده ها به چشم می خورد.

فولکس واگن LT اولین خودروی بزرگ و سنگین در تاریخ شرکت فولکس بود. این خودرو برای حمل و نقل های کوچک در نظر گرفته شده بود. به لطف این مدل فولکی واگن توانست در تحویل خودرو با شرکت مرسدس بنز رقابت کند.

470000 دستگاه از این وسیله نقلیه تولید و عرضه شد. نسل اول آن شامل خودروهایی با سه محور مختلف، کابین کوتاه با تحمل بار 2.8 تا 5.6 تنی بودند.

انواع خودروهای فولکس واگن LT

زمانی که LT در بازار عرضه شد، سازنده آن موتور دیزلی بزرگی نداشت. اگرچه امروزه این شرکت عمدتا با موتورهای دیزلی مرتبط است اما در سال 1975 آلمانی ها مجبور شدند این موتور را از انگلیسی ها خریداری کنند.

این یک موتور پرکینز با ظرفیت 2.7 لیتری بدون توربین با قدرت 65 اسب بخار بود. فولکس واگن موتور دیزلی خود را تنها سه سال پس از اولین نمایش خود در سال 1978 ارائه کرد.

یک مدل دیگر از این خودروها به نام  فولکس واگن گلف با موتوری بدون توربین و قدرت 75 اسب بخار و دو سیلندر بزرگتر عرضه شد. سیستم توربوشارژ در سال 1982 نیز به آن اضافه شد و همچنین قدرتش به 102 اسب بخار تبدیل شد. در همان سال این پیشرانه  به قدری مشهور شد که در خودروهای سواری ولوو نیز استفاده می شد.

همچنین بخوانید!!

موضوعی که امروز جالب بنظرمی رسد اما در دهه 1970 کسی از آن تعجب نمی کرد، استفاده از موتورهای بنزینی در خودروهای فولکس واگن LT است. با گذشت زمان یک پیشرانه 2.4 لیتری با شش سیلندر و قدرت 94 اسب بخار برای این خودرو در نظر گرفته شده بود.

مسئله دیگری که اکنون باور کردن ان کمی دشوار است، شعار چهار دهه پیش این شرکت خودروسازی است. در این بازه زمانی فولکس واگن سبیار به ایمنی خودروهای خود افتخار میکرد. با وجود اینکه هر دو مدل خودرو فاقد قسمت جلویی بودند و پاهای راننده درست در کنار سیستم های داخلی قرار می گرفت. به مشتریان گفته می شد که در اینباره جای نگرانی وجود ندارد.

امروزه پیدا کردن نسل اول خودروهای LT در اروپا کار آسانی نیست.اکثر قطعات پس از دهه ها کار سخت از دنیا رفتند اگرچه استثناهایی هم وجود دارد.بسیاری از ماشین های کمپینگ اکنون نیز مورد استفاده قرار می گیرند و هنوزهم قیمت خوبی دارند.برخی شرکت ها هم خودروهای LT را به دلیل ساختاری ساده و تخریب ناپذیر هنوز نگهداری می کنند.

درحالی که خودروهای LT منقرض شده اند اما پسرعموهای سنگین وزن آن با همان کابین هنوز هم در جاده ها مشغول کار هستند. در سال 1977 زمانی که هنوز فولکس واگن مالک برند مان نبود این دو شرکت دست به همکاری غیر عادی زدند و خودرویی با نام Man Volkswagen G90 ساخته و تا سال 1993 عرضه شد که ترکیبی از یک شاسی 7.5 تنی از مان و یک کابین از فولکس واگن بود.

موضوع همکاری ها به همین جا ختم نشد زیرا فولکس واگن شعبه برزیل کرایلسر را که کامیون های دوج با تناژ متوسط را تولید می کرد، تصاحب کرد. در نتیجه در سال 1981 فولکس واگن تولید کامیون در برزیل را آغاز کرد و بار دیگر از کابین های LT استفاده کرد. این خودرو با انواع شاسی 11 و 13 تنی و قطعات برند کرایسلر وموتورهای برند برزیلی MWM ساخته می شد.

تولیدات کارخانه برزیلی مداوم گسترش می یافت و بدنه فولکس واگن LT تا سال 2017 در تمامی مدل های کامیون مورد استفاده قرار می گرفت. کامیون تیتان 31.310 با سیستم محوری 6*4 و موتور کامینز 310 اسب بخار بود. علاوه بر این در دهه 1990 پس از خروج کامیون G90 فولکس واگن خودروهای برزیلی خود را به اروپا وارد کرد. تا سال 2000 با نام LT80 عرضه می شدند البته باید گفت که امروزه فولکس واگن های برزیلی نیز دست خوش تغییرات شده اند.

کامیون فولکس واگنی که در تصویر بالا میبینید نمونه ای از تولیدات این کامیون تا سال 2017 هستند.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 7 میانگین: 3.7]

برای اطلاع از شرایط خرید نقدی و اقساطی انواع کامیون ، کشنده ، کامیونت با شماره زیر تماس بگیرید کارشناسان ما ساعت 8:00 الی 18:00 آماده پاسخگویی به شما عزیزان می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *